ROLLO: A Yatzee Game - Dieren NL

Artikelnummer: HUT241865
Artikel 1 van 35 Volgende
€ 6,99 (inclusief btw)

Barcode
8717371241865

Het artikel is uitverkocht.

Rollo (A Yatzee Game) is een geweldig leuk dobbelspel dat is afgeleid van het klassieke yahtzee, maar bij deze versie zijn de dobbelstenen voorzien van afbeeldingen van dieren. Probeer zoveel mogelijk (pootafdruk) punten te verzamelen door uilen, konijnen, kikkers en andere dieren te werpen met de dobbelstenen. Je mag in elke ronde maximaal drie keer met de dobbelstenen gooien om één van de combinaties te maken die op het scoreblad staan.

Een ROLLO is daarbij een worp van 5 dezelfde dieren. alle belangen van alle spelers ingevuld zijn, het spel. Voor elke speler worden de punten bij elkaar opgeteld (inclusief bonuspunten). De speler met de meeste punten is de ROLLO Koning van Koningin van de dieren en wint het spel. Wil je meer uitdaging? Kies er dan voor specifieke combinaties van dieren te laten tellen.

Voorbeeld: Om 2 paren in te vullen 2 dierenparen uit de zaken (lucht, water, leveren) te komen. Dus 2 vogels en 2 uilen gelden niet als 2 paren, aangezien beide paren in de lucht leven. Een van de paren zou moeten bestaan ​​uit dieren die in het water leven (kikkers of vissen) of dieren die op het land leven (konijnen of eekhoorns).

Inhoud: 5 dobbelstenen, 1 scoreblok (50 golven) en spelregels

 Vanaf 4 jaar

 2 - 6 spelers

 +/- 10-15 min

© 2012 - 2022 Dit&Dat | sitemap | rss