U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Gepersonaliseerde kratten kunnen niet retour worden gezonden. 

Hoe retourneert u een product?

Voorafgaand aan de retourzending stuurt u ons per mail de volgende informatie:
- het bestelnummer
- het product dat u retour stuurt
- uw bankrekeningnummer t.b.v. het retourneren van het aankoopbedrag

Retouradres:
Dit & Dat, Laarderweg 33, 3755 AL EEMNES

Het product dient onbeschadigd te zijn, 'wanneer redelijkerwijs mogelijk' in de originele verpakking verpakt te zijn en in een stevige doos te worden geretourneerd.

Een retourzending geschiedt op eigen risico. De verzendkosten zijn voor uw rekening en Dit&Dat is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. We adviseren daarom het verzendbewijs te bewaren totdat u van ons een retourbevestiging heeft ontvangen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Heeft u een klacht over uw aankoop?  

Stuur ons dan o.v.v. het bestelnummer een duidelijke omschrijving van de klacht. Eventueel met een foto. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw klacht zullen wij telefonisch of per mail contact opnemen.

© 2012 - 2020 Dit&Dat | sitemap | rss