Ik wil graag nog iets toevoegen aan een eerdere bestelling, kan dat ?

Ja, dat kan wanneer beide orders op dezelfde dag voor 16.00 uur zijn geplaatst. Graag even aan het einde van je bestelproces in het opmerkingen veld aangeven dat we beide orders samen mogen versturen. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen. 

Ik zie in de tracking dat mijn pakket geleverd werdmaar ik heb niets ontvangenWat nu?

Geen paniek! Controleer je brievenbus, de bezorger laat altijd een notitie achter als het pakket naar de buren of een afhaallocatie is gebracht. 

Als je dit allemaal hebt nagekeken en je hebt nog steeds je pakje niet ontvangen, stuur dan even een mailtje (o.v.v. je ordernummer) naar ebeukeboom@live.nl. Wij nemen dan contact op met PostNL en lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Ik heb online besteld en betaaldmaar ik heb geen orderbevestiging ontvangen?

Controleer of je email adres goed in ingevuld. We hebben je bestelling en betaling goed ontvangen, maar de bevestigingsmail heeft je alleen niet bereikt. Het kan natuurlijk ook zijn dat deze in je spam of ongewenste mails terecht is gekomen.

Kan ik naar de winkel komen om mijn aankopen op te halen of te komen kijken?

Dat kan.  Onze voorraad in de winkel loopt synchroom met die van onze webshop. Dus alles wat je online ziet hebben we ook in de winkel uitgestald staan. 

© 2012 - 2021 Dit&Dat | sitemap | rss