De Bonikka collectie wordt op ethische wijze gemaakt in Sri Lanka. Bonikka wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein en daarom produceren zij op een verantwoorde manier en de producten worden volledig lokaal gemaakt. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecycelde materialen en het rubber komt van plaatselijke rubberboomplantages. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle kwaliteitsnormen.

Wat deze stoffen poppen nog mooier maakt: koop je een Bonnika pop, dan gaat een deel van de opbrengst naar de educatie en opvoeding van de meisjes in het Viharamahadevi Centre for Child Development Centreweeshuis.

Uniek op de markt zijn de "Natural Rubber Dolls". Bonikka is de enige fabrikant die de techniek beheerst om een hoofdje gemaakt van natuurlijk rubber te combineren met een stoffen poppenlichaam. Ze zijn zacht, soepel en voelen warm aan wat hen tot ideale knuffelpopjes maakt. In de collectie is een ruime collectie aan stoffen, kleuren, modellen (met of zonder rubber) en gelaatsuitdrukkingen.

Sorteer op
© 2012 - 2023 Dit&Dat | sitemap | rss